Mazare cu carne

de eclerash in Mancaruri cu carne, 23 Iun 2010 | 4579 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept
  • 500 g mazare
  • 100 g bulion
  • 50 g amidon
  • 50 g faina
  • marar
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carne:

Punem pieptul taiat bucati in tigaie si il rumenim apoi adaugam apa cat sa il acopeirm si mazare si lasam sa fiarba.Cand este gata adaugam bulionul si apoi faina cu amidonul dizolvate in putina apa.La sfarsit adaugam marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu piept de pui