Mazare cu piept de pui

de Lorra in Pui, 22 Feb 2012 | 8168 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr. mazare (congelata)
  • 1 bucata piept de pui
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • pasta tomate (1-2 linguri)
  • patrujel
  • piper si sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu piept de pui:

Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in putin ulei. Cand devine sticloasa, se adauga morcovul taiat feliute subtiri (sau dupa preferinta). Se mai lasa putin pe foc dupa care se adauga mazarea si se pune apa cat sa o acopere putin, apoi se potriveste de sare.

Separat se prajeste doar putin pieptul de pui taiat cubulete si se adauga in mazare. Se lasa la fiert pana ce mazarea devine moale si zeama a mai scazut, se adauga pasta de tomate in cantitatea dorita, piperul si la final patrunjelul tocat marunt, dupa care se mai potriveste de sare daca este cazul. Se mai lasa 10 min. dupa care se ia de pe foc. I-am facut si putin rantas (din apa cu faina) pentru a creea un sos mai consistent, cu 10 min. inainte de a fi gata.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu pui