Mazare cu pulpe

de mihaelaM in Pui, 12 Mai 2011 | 2939 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 1cutie mare de mazare elio
  • 2cartofi
  • 1fire ceapa verde
  • 1morcov
  • 1ardei gras rosu
  • bulion de rosii
  • 50ml ulei de masline
  • sare
  • cimbru
  • busuioc
  • patrunjel verde
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu pulpe:

Pulpele le-am dezghetat, dupa care le-am sters bine cu un prosop de bucatarie si le-am parlit. Dupa ce pulpele au fost parlite le-am spalat bine cu apa calda si le-am taiat ,apoi le-am prajit putin,dupa care le-am scos iar in uleiul ramas de la pulpite am calit ceapa taiat marunt si morcovul taiat rondele.

Cand ceapa si-a schimbat culoarea am adaugat cartofii taiati cuburi, carnea, ardeiul taiat patratele mici, apoi am adaugat apa cat sa le acopere,am lasat sa fiarba. Cand legumele si pulpele s-au fiert am adaugat bulionul si mazarea (fara sucul din cutie), am pus si condimentele si am mai lasat sa dea un clocot, dupa care am stins focul si am adaugat mararul si patrunjelul taiat marunt.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu pulpe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu oreo - Desertul decadent care te cucerește

pe 14.03 la 17:06

Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios

pe 14.03 la 16:30

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

pe 14.03 la 09:47

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

pe 13.03 la 09:54

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpite de pui cu galuste bavareze si sos vanatoresc