- 2 pulpe intregi de pui afumate;
 
    - 500g mazare;
 
    - 2 cepe;
 
    - 2 morcovi;
 
    - 4 rosii coapte;
 
    - 2 linguri bulion;
 
    - patrunjel;
 
    - sare;
 
    - piper.
 
						
					
					
					
					
					
					
					
					
					
			 
						 
						
					 
					
						
							Portii: 2
																												Timp de preparare: sub 60 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu pulpe de pui afumate:
						
    - Pulpele de pui se spala, apoi se taie in 2 si se pun la prajit in putin ulei.
 
    - Se lasa cate 2-3 min. pe fiecare parte. 
 
    - Separat, se pune apa la fiert.
 
    - Ceapa taiata marunt se pune peste pulpe, se lasa cateva minute pana se inmoaie, apoi se adauga morcovii taiati cubulete.
 
    - Cand s-au calit legumele, se adauga apa fiarta, apoi mazarea congelata, rosiile taiate cubulete, bulionul, sare si piper.
 
    - Se lasa sa fiarba 45 min, iar, la sfarsit, se adauga putin patrunjel si se potriveste gustul cu sare si piper.
 
    - Pofta buna!
 
 
                        
						                        Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu pulpe de pui afumate" nu uita sa-i faci un review.