Mazare, praz si morcovi

de Panacris in Mancaruri de post, 3 Noi 2012 | 5265 vizualizari

 

O garnitura dulce si fina.

 

INGREDIENTE

  • mazare congelata 300 g,
  • praz 1 bucata,
  • morcov 1 bucata,
  • marar proaspat,
  • ulei de palmier,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • boia de ardei dulce.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare, praz si morcovi:

Prazul se curata, se taie rondele si se pune la inabusit in putin ulei de palmier si apa. Se adauga mazarea si morcovul taiat bucatale, se aduga apa cat sa acopere amestecul de legume. Se asezoneaza de sare, piper, boia si marar, lasandu-se la feirt la foc mic cca. 20 de minute, necoperit. Se serveste ca atare in zilele de post sau pe post de garnitura langa o ceafa de porc la gratar ( cum a fost in cazul nostru ;) )

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare, praz si morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din legume-post