Medalioane de curcan cu sos de afine

de laylalala in Pui, 14 Mar 2011 | 9782 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr piept de curcan, taiat in felii, pe varticala
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura unt
  • 3 cepe rosii, curatate si tocate
  • 200 gr affine in sirop, scurse
  • 150 ml vin rosu
  • 1 lingurita cimbru uscat si maruntit
  • sare si piper
  • legume verzi prajite in unt, pentru servire
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalioane de curcan cu sos de afine:

Incinge uleiul de masline cu untul intr-o tigaie. Adauga ceapa si caleste-o 4-5 minute, amestecand din cand in cand. Adauga afinele urmata de vinul rosu. Lasa sa fiarba pana cand lichidul se reduca la jumatate. Adauga cimbrul, sare si piper, dupa gust.

Pieptul de curcan prajeste-l pe o tigaie tip gratar apoi serveste-l cu sosul preparat si legume verzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalioane de curcan cu sos de afine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]