Medalioane de peste la gratar

de cristinne in Salau, 4 Feb 2011 | 8761 vizualizari

 

Cina romantica :)

 

INGREDIENTE

  • medaliaone de peste
  • cartofi
  •  patrunjel;
  •  lamaie;
  • unt;
  • condimente;
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalioane de peste la gratar:

Se fierb cartofii in apa cu sare. Se condimenteaza medalioanele de peste cu sare, piper si rozmarin. Se frige pestele pe ambele parti. Se serveste cu unt, lamaie, patrunjel si un pahar de vin la lumina lumanarii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalioane de peste la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salau ca-n Ardeal