Medalioane de porc cu ciuperci şi salată

de madi_marin in Porc, 2 Feb 2013 | 4228 vizualizari

 

Am lipsit o vreme de pe blog, dar revin cu o reţetă simplă , rapidă şi foarte gustoasă.

 

INGREDIENTE

  • 1 muşchiuleţ de porc
  • 4 ciuperci
  • salată asortată
  • 6 roşii cherry
  • sare
  • piper
  • condimente pentru carnea de porc
  • ulei
  • oţet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalioane de porc cu ciuperci şi salată:

Muşchiuleţul se curăţă de fibre şi eventualele resturi de grăsime şi pieliţe, apoi se taie în 6 bucăţi egale (de preferat să fie cam de aceeaşi grosime pe toată lungimea lui). Se leagă cu aţă ca să îşi păstreze forma, apoi se ung cu ulei şi se presară cu sare, piper şi condimente. Se pun împreună cu ciupercile tăiate felii într-o tavă tapetată cu hârtie de copt unsă cu ulei. Se dau la cuptor la foc potrivit şi se întorc o singură dată.

Eu am avut o pungă de salată asortată ( andive, radicchio, praz, rucola) pe care am amestecat-o cu roşioarele tăiate pe jumătate, puţin ulei, sare şi oţet.

Se aşează pe farfurie salata, apoi se pun deasupra medalioanele şi ciupercile.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalioane de porc cu ciuperci şi salată" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

diana_k 1

02.02.2013, 20:36

arata tare bine

ralu_ca 1

02.02.2013, 20:46

mirela0911 1

02.02.2013, 21:35

foarte bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlete banatene