Medalion de rechin cu sos de struguri

de ianculubita in Peste, 19 Mar 2011 | 7860 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1medalion de rechin
  • 2linguri unt
  • 3linguri smantana
  • 1cana boabe de struguri diferit colorati
  • cateva pastai fideluta din conserva
  • 2catei de usturoi
  • 2linguri boabe de porumb
  • sare,piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de rechin cu sos de struguri:

Medalionului i se da jos pielea,spalat,uscat,condimentat,il pun in tava pe hartie de copt cu unt si dau la cuptor 20min;

in acest timp,intr-o tigaie pun smantana,sare,piper,strugurii taiati si las sa dea cateva clocote;

in alta tigaie,cu 1lingura de unt,pun fasolea care a fost fiarta daca e cazul,usturoiul taiat marunt si porumbul;

amestec sa se omogenizeze,apoi pun pe farfurie medalionul,alaturi fasolea iar deasupra sosul de struguri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de rechin cu sos de struguri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Hamsie pane