Medalion de somon cu vin spumant

de roxana_simona in Somon, 2 Ian 2016 | 3724 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de medalion de somon proaspat
  • 450 g mazare
  • 1 sticla de vin spumant
  • 200 g unt
  • 2 cepe mari
  • cimbru/sare/piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de somon cu vin spumant:

Somonul se pune la fiert in vinul spumant cu putin cimbru si o ceapa taiata in doua.

Cand somonul este fiert se scoate pe o farfurie.

Separat se fierbe mazarea cu cealalta ceapa ramasa tocata marunt,dupa care se pune in blender impreuna cu 100 g unt,se mixeaza pana cand devine o pasta omogena.

Se prepara un sos din jumatate de cantitate de vin spumant fiert,cu restul de unt ramas,se pun la foc mic pana cand avem consistenta unui sos.

Somonul se serveste cu piure de mazare si sosul format.

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de somon cu vin spumant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (11)

roxana_simona 1

07.01.2016, 21:37

multumesc

mihaelar63 1

09.01.2016, 00:52

Interesant si inedit . precis am sa incerc

roxana_simona 1

17.01.2016, 20:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]