Medalion de stiuca cu sos de ciuperci

de mihaelar63 in Peste, 20 Dec 2014 | 4542 vizualizari

 

Stiuca cu carnea ei ferma , chiar seaca , cere un sos langa . De data aceasta diferenta la sos a fost facuta de adugarea branzei Camembert .O masa rapid de pregatit .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg medalioane de stiuca
  • faina alba
  • sare
  • ulei de prajit
  • 2x125 gr orez prefiert
  • 10 cm praz verde
  • 1 cutie mica ciuperci in saramura
  • 50 gr ulei
  • 100 gr Camembert
  • 100 gr smantana
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de stiuca cu sos de ciuperci:

Orezul se fierbe in apa cu sare respectand instructiunile de pe cutie .Scurgeti de apa .

Inelele de peste se sareaza , se dau prin faina alba si se prajesc pe ambele parti in ulei incins . Se scot pe servetel de hartie care absoarbe surplusul de ulei .

Prazul se taie in doua si se feliaza . se prajeste usor in ulei , se aduga ciupercile[ scurse de saramura ] , branza Camembert rupta bucati si smantana .

Se amesteca sosul pana branza se omogenizeaza in compozitie .Sarati. Piparati .

Serviti medalionul de stiuca pe pat de orez cu sos de ciuperci . Decorati cu patrunjel verde si ardei iute rosu .

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de stiuca cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]