Melci din foietaj cu branzeturi

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 25 Aug 2014 | 8781 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat foietaj din comert (400 gr.)
  • cca 2 lingurite pasta de ardei (de la Univer am avut eu)
  • cca 100 gr. branza telemea zdrobita intre degete
  • cca 100 gr. cascaval ras
  • 1/2 ardei rosu taiat cubulete
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci din foietaj cu branzeturi:

Foaia de aluat foietaj se lasa la dezghetat,apoi o ungem cu pasta de ardei.

Presaram cascaval ras, branza telemea zdrobita si ardeiul tocat cubulete.

Rulam strans foaia,apoi taiem rulouri de grosimea dorita.

Le asezam in tava captusita cu hartie de copt, apoi le dam in cuptorul preincalzit pentru 20 minute la temperatura de 180 grade,pana se rumenesc frumos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Melci din foietaj cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta aperitiv