Melci din foietaj cu sos de rosii, porumb si bacon

de katty in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2017 | 3951 vizualizari

 

Astazi, fiul meu mi-a dat tema de casa sa ii fac ceva din foietaj. Zis si facut, desi eram cam obosita dupa tura de noapte.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr foietaj
  • 2-3 linguri sos de rosii
  • busuioc uscat
  • 60 gr cascaval ras
  • 100 gr bacon
  • 70 gr boabe de porumb din conserva bine scurs
  • 1 ou batut cu 1 lingura lapte
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci din foietaj cu sos de rosii, porumb si bacon:

Intindem  foietajul scos de la frigider, pe un blat de lemn. Il ungem cu sos de rosii si presaram busuiocul. Presaram cascavalul ras, baconul taiat cubulete si tras cateva minute intr-o tigaie, apoi racit si boabele de porumb. Rulam aluatul pe latura lui lunga si il taiem in bucati de aproximativ 3 cm. Asezam bucatile cu taietura in uns. Le ungem cu putin ou si le dam la cuptor la 210 grade C, pana se rumenesc.


Daca ti-a placut reteta noastra "Melci din foietaj cu sos de rosii, porumb si bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]