Melcisori aperitiv cu carne tocata

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2019 | 3747 vizualizari

 

Melcisori gustosi din aluat foietaj si carne tocata. "Bunatati pentru Craciun"

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 300 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 2-3 linguri de ketchup
  • 50 g cascaval
  • sare
  • piper
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori aperitiv cu carne tocata:

Intindem aluatul foietaj intr-o foaie subtire pe blatul de lucru presarat din abundenta cu faina.

Ungem aluatul cu ketchup.

Calim o ceapa si adaugam carnea tocata. Lasam 10 minute pe foc, pana cand carnea isi schimba culoarea si incepe sa se gateasca. Adaugam sare si piper.

Presaram carne peste foaia de aluat intinsa, apoi presaram jumatate din cantitatea de cascaval ras.

Rulam aluatul, taiem felii de aproximativ 1 cm si le punem in tava tapetata cu hartie de copt.

Coacem melcisorii la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 20 de minute. Imediat ce-i scoatem din cuptor, presaram deasupra lor cascavalul ramas.

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori aperitiv cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]