Melcisori cu ricotta

de - Andreea - in Dulciuri, 5 Noi 2013 | 11829 vizualizari

 

Am plecat de la reteta Diaconitei ( Melcisori cu mar si branza) >:D< >:D< >:D

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 250 gr branza ricotta
  • 100 gr zahar
  • 3 oua
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri ulei
  • 10 gr drojdie proaspata
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori cu ricotta:

Se pune drojdia cu o lingura zahar ,o lingura de faina si putin lapte caldut si lasam sa dospeasca.

Branza o amestecam cu zaharul,ouale si uleiul. 

Adaugam drojdia dospita si restul de faina amestecata cu sarea.Se framanta cu laptele caldut.Framantam pana obtinem un aluat elastic si nelipicios.

Lasam aluatul sa dospeasca la loc cald pana ce isi va dubla volumul.

Intindem o foaie de aluat ,presaram zahar si rulam.Taiem bucati si le punem in tava.

Le mai lasam 10-15 minute la dospit.

Le coacem in cuptor la 180 grade.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu ricotta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]