Melcisori cu telemea

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 12 Noi 2009 | 7622 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina neagra
  • 150 ml apa calduta
  • 1/2 plic drojdie uscata
  • 1 lingurita de sare
  • 100 gr telemea
  • 1 ou
  • parmezan
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori cu telemea:

Se framanta un aluat din faina, drojdie, apa si sare. Se lasa la dospit, apoi se imparte in doua. Se intind doua foi dreptunghiulare, se presara telemeaua rasa amestecata cu albusul, apoi se ruleaza. Se taie bucati si se aseaza in tava pe hartie de copt. Se ung cu galbenusul si se presara cu parmezan ras. Se coc aprox 30 de minute la 180C.

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taci si-nghite