Mere coapte cu branza pe pat de ciocolata

de Alexandru29 in Dulciuri, 18 Apr 2013 | 4733 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 mere
  • 400 gr. branza de vaci
  • 150 gr. zahar
  • 1 ou
  • esenta rom
  • scortisoara praf
  • 100 gr. ciocolata
  • lapte
  • dulceata sau caramel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mere coapte cu branza pe pat de ciocolata:

Se amesteca branza cu zaharul,oul si cateva picaturi de esenta de rom. Se scoate cotorul la mere avand o forma conica, se pun intr-o tava de cuptor dupa care se umplu cu branza pregatita si se da la cuptorul preincalzit la 180 grade celsius timp de 30 de minute.

Intre timp se topeste ciocolata cu putin lapte pana se obtine o compozitie mai lichida, adaugandu-se si cateva picaturi de esenta de rom.  

Intr-o farfurie se pune o lingura de ciocolata se intinde un pic si se adauga un mar scos de la cuptor se pune un pic de scortisoara si se stropeste cu dulceata sau caramel. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mere coapte cu branza pe pat de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mar copt cu nuca si miere