Merluciu arctic norvegez Stoccafisso

de alba_zori in Peste, 19 Sep 2012 | 6052 vizualizari

 

Merluciu conservat de origine Norvegiana se numeste Stoccafisso,Stocco,Stockfish,si cred Halibut,asemenea este si bacala,tot merluciu,are un miros specific de peste care poate inspaimanta pe careva,dar copt bine cu arome potrivite devine o carne deosebit de delicioasa,alba ca zapada,se poate coace in mai multe feluri,fiert,la gratar si condimentat,fript in aluat,sau metoda mea in sos cu cartofi,ca la pizzaiola,deci foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de peste
  • ulei de masline
  • ceapa mica
  • masline
  • prune uscate
  • dafin,roz marin
  • sos de rosii proaspat
  • vin
  • patrunjel
  • cartofi fierti
  • sare,piper sau ardei iute
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Merluciu arctic norvegez Stoccafisso:

In ordinea ingredientelor descrise se rozolesc in ulei si dupa cum se vede in foto, se fierbe pestele  in sos si vin cu putina apa  fiarta. Separat cartofii taiati in lung, fierti cu dafin.

Este ca un fel de supa de peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Merluciu arctic norvegez Stoccafisso" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Merluciu cu roșii și măsline