Mic dejun dragut - reteta pentru sotzi

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2012 | 5737 vizualizari

 

Aceasta reteta este pentru sotzi, ca sa le faca intr-o dimineatza de week end un mic dejun delicios frumoaselor lor sotzii!

 

INGREDIENTE

  •  un ou
  • 1 felie gogosar mare si rosu
  • 1 cutie Miez de lapte Delaco
  • 1 rosie
  • 4-5 masline
  • 2-3 felii de castravete
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun dragut - reteta pentru sotzi:

 Aceasta reteta este pentru sotzi, ca sa le faca intr-o dimineatza de week end frumoaselor lor sotzii!

Taiati gogosarul pe mijloc, cam de 1 cm grosime. 

Puneti tigaia la incins, unsa cu putin ulei.

Adaugati gogosarul in tigaie, apoi spargeti oul si puneti-l in gogosar (nu va panicati daca mai iese putin din forma aceasta naturala, se retuseaza apoi).

Focul e intre mic si moderat. Puteti pune un capac pentru o coacere mai buna.

Pregatim farfuria cu o frunza de salata si un turnulet haios din Miez de lapte Delaco feliat si imbinat cu felii de rosii si castraveti.

Cind oul este gata il adaugam in farfurie, punem si 2-3 masline alaturi si o felie de piine prajita!

Se adauga sare si piper proaspat macinat. Eu am pus la final si un strop de ulei cu usturoi (reteta lui Cristi "PapaBun" Roman).

Iri a fost incintata atit de gust, cit si de prezentare :). Simplu si eficient! :P

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun dragut - reteta pentru sotzi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine cu ou la cuptor