Mic dejun duminical

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 8 Feb 2010 | 7546 vizualizari

 

ziua cand iti permiti sa mai mananci si ceapa rosie la micul dejun .

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie foietaj frantuzesc
  • 6 buc cremwusti
  • 100 gr mozarella
  • 6 oua
  • 1 ceapa rosie
  • carnat uscat
  • ardei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun duminical:

1.  foaia de aluat frantuzesc se dezgheata , se imparte in 16 patrate . deoarece am facut patratele prea mici a trebuit sa impart cremwustii in cate 3 .cremwustii i-am crestat la capete . pe fiecare patrat de aluat am pus o bucatica de cremwust pe diagonala si o feliuta de mozarella . am unit doua capete . le-am copt la cuptorul incins pe tava tapetata cu hartie de copt , timp de 20 min .
2. am fiert ouale moi , le-am curatat si taiat in doua .
3. am curatat ceapa rosie si am feliat carnatul si ardeii spalati .
4. .am aranjat totul pe un platou .

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun duminical" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Dana Cristea - pusikmea 1

03.03.2010, 22:41

ce bine arata, cel mai mult ma incanta ceapa

mihaelar63 1

03.03.2010, 23:05

da , da bine culoarea in poza . a stii ca aici e o zona vestita in cultivarea cepei rosii , inca de pe vremurile foste se exporta afara . din cate stiu si la voi este zona buna pentru ceapa .

elena1988 1

04.03.2011, 10:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omletă irlandeză