Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2010 | 6873 vizualizari
5
Bucataras senzational
Taguri: mic dejun, parizer, branza topita, retete Aperitive / Garnituri
prajim parizerul, il scoatem pe un servetel pt a absoarbe grasimea.
intre timp prajim si ouale.
apoi scoatem ouale si le punem in cosuletele formate din parzier, intr-un alt cosulet punem branza topita.
de Rocsi 9
de Bucataras 6
de Miha 9
de cristina1985 4
nadina73 1
super pusik arata foarte bine 5 furculite,azi sant foarte darnica dau numai 5
daca ieri am lipsit azi ma revansez
Dana Cristea - pusikmea 1
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de oanapl 8
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
pe 11.04 la 09:43
pe 10.04 la 18:06
pe 10.04 la 10:56
pe 09.04 la 08:39
pe 09.04 la 08:34
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
RODIMUR
vasimur
Retete cu Margareta Cismasiu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Mady1391 1
szekelyaby 1
Valclaudia 9
1200 puncte
oanapl 8
1155 puncte
Rocsi 9
248 puncte
Gherca Daniela 5
205 puncte
mena29 1
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!