Midinette cu pui si telina

de Oana in Aperitive / Garnituri, 2 Mar 2014 | 13629 vizualizari

 

Aperitivul preferat al lui Vladut :)

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare dezosate sau un piept de pui
  • o telina cat pumnul
  • un morcov
  • zeama de la jumatate de lamaie
  • sare
  • piper
  • 4-5 linguri de maioneza light
  • un mar
  • nuci pecan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Midinette cu pui si telina:

Carnea de pui se fierbe, se lasa la racit si apoi se taie cubulete. Telina si morcovul se curata si se dau pe razatoarea cu ochiuri mici. Se amesteca cu puiul si se stropeste totul cu zeama de lamaie dupa gust- se poate pune zeama de la o lamaie intreaga. Se condimenteaza dupa gust si se adauga maioneza. Se amesteca totul usor pana toate ingredientele sunt bine incorporate.

Se scoate cotorul marului si se taie rondele subtiri. Se serveste salata pe feliile de mar, cu un miez de nuca pecan deasupra. Delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Midinette cu pui si telina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]