Miel impanat

de Ina in Mancaruri cu carne, 22 Mai 2010 | 11833 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa intreaga de miel, cu coasta 
  • spinare de miel
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • o capatana de usturoi
  • o cescuta cu ulei
  • un pahar cu vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel impanat:

    Dupa ce impartim mielul in 4 , scotand pulpele cu tot cu coaste, facem cu cutitul buzunarase in carne  si intre coste, pe care le umplem cu multe  felii de usturoi. Ungem carnea cu ulei, o presaram  cu  sare, piper si mult cimbru, apoi o asezam in tava. Turnam un pahar de vin si unul de apa si dam la cuptor cca o ora si jumatate, pana devine carnea  rumena si se desprinde de pe oase. 

TIPS-URI

1

Cu cat impanam carnea cu mai mult usturoi , cu atat va avea un gust mai bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Miel impanat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios

ieri la 16:30

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

ieri la 09:47

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

pe 13.03 la 09:54

ULTIMELE COMENTARII

kobix40803

Hello. That is exactly the kind of site https://typespaceapp.com/ is. It offers everything you need for a great experience: instant withdrawals, a variety of games, ease of use and fair conditions. Here you can enjoy the game without unnecessary delays, knowing that every step will be transparent and convenient.

Need help

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Berbecut la vas roman