Miel la cuptor cu rozmarin, miere si cartofi noi

de laylalala in Oaie, 6 Apr 2010 | 20858 vizualizari

 

Reteta din miel pe care o pregatesc de Pasti ...

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe verzi, tocate
  • 4 linguri sherry
  • 2 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie
  • 1 lingura miere
  • 4 fire de rozmarin, rupte in bucati mai mici
  • sare de mare cu ierburi aromate
  • 1 pulpa de miel (de aprox. 700 gr)
  • 500 gr cartofi noi rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel la cuptor cu rozmarin, miere si cartofi noi:

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Intr-un vas termorezistent, aseaza ceapa verde tocata si 4 linguri sherry.Freaca pulpa de miel cu 1 lingura ulei de masline si 1 lingura miere apoi inteap-o cu firisoarele de rozmarin.Asezoneaza cu sare de mare cu ierburi aromate apoi aseaza pulpa peste ceapa din tava.
Intr-un vas amesteca cartofii cu 1 lingura ulei de masline ramas , sare de mare cu ierburi aromate apoi aseaza-i langa pulpa din vas.Da totul la copt 1h 15 minute – 1h 30 minute pana cand legumele si carnea s-a facut.
Dupa ce carnea este gata, scoate vasul din cuptor, acopera-l cu folie de aluminiu si lasa-l deoparte 20 minute apoi serveste..

Nu dati gres preparind aceasta reteta de miel pentru Pasti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Miel la cuptor cu rozmarin, miere si cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coasta de miel umpluta