Miez de lapte cu spuma de avocado

de alldaycooking in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2012 | 5583 vizualizari

 

Cum aceasta saptamana a fost una foarte aglomerata, abia in weekend am reusit sa incerc si eu produsele primite de la Delaco. Primul incercat a fost Miez de lapte cu sare. Mi-a placut ca si gust cat era negatit, m-a impresionat cat de bine s-a comportat la prajit, se poate folosi in locul altor branzeturi pentru pane si are un gust foarte bun. Sper sa reusesc zilele urmatoare sa incerc si restul de produse primite!

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati miez de lapte
  • Aluat pentru clatite
  • 2 linguri de faina
  • Ulei
  • Spuma de avocado:
  • 1 avocado
  • 1 lingura ulei de masline
  • Suc de lamaie
  • ½ lingurita mustar de Dijon
  • sare
  • 100 ml smantana pentru frisca
  • Marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miez de lapte cu spuma de avocado:

Bucatile de miez de lapte le-am taiat cu ahutorul unui cutit si apoi am scos cu o lingurita interiorul pentru a obtine 3 cosulete. Fiecare cosulet l-am trecut prin faina, apoi prin aluatul de clatite si le-am prajit in ulei bine incins.

 Avocado l-am pasat cu ajutorul blender-ului stick impreuna cu putin suc de lamaie, ulei de masline, mustar de Dijon si putina sare. Piure-ul de avocado l-am amestecat cu frisca rezultata din 100 ml smantana dulce, iar la final am adaugat si putin marar tocat marunt.

 Miezul de lapte l-am umplut cu spuma de avocado si am decorat cu marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Miez de lapte cu spuma de avocado" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Langosi, scovergi sau foi dospite