Mini guguluf

de Laly in Prajituri, 22 Iul 2010 | 4566 vizualizari

 

Si pentru ca am achizitionat niste forme minunate de mini-guguluf am zis sa le si testez.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 300 gr zahar
  • 50 ml ulei
  • 3 oua
  • 1 plic praf de copt
  • 1 esenta de vanilie
  • 1 portocala
  • GLAZURA:
  • toping de ciocolata sau
  • 100 gr zahar pudra
  • 4 linguri suc de portocala
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini guguluf:

Se spala portocala,se taie si se pune in mixer.Se porneste mixerul si se mixeaza pana cand devine o pasta.

Se adauga galbenusurile,zaharul si uleiul,si se mai mesteca pana cand amestecul devine omogen.

Se varsa amestecul intr-un castron.Se adauga faina amestecata impreuna cu praful de copt si se mesteca incet cu o lingura de lemn.Se adauga si esenta de vanilie.

Separat se bat si albusurile,care se adauga compozitiei de galbenus,amestecand in acelasi sens.

Se varsa amestecul in orice fel de forma aveti.Se coace pana devine auriu deasupra,sau pana cand scobitoarea iese curata.

Se glazureaza cu toping de ciocolata sau se face o glazura de portocala.

Intr-o craticioara se amesteca zaharul cu sucul de portocala pana ce acesta se topeste.Se unge prajitura cu acest amestec.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini guguluf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Creme a la Creme