Mini-rulouri cu cremvursti

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 12 Mar 2010 | 13463 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 catel de usturoi, zrobit
  • 50 ml apa rece
  • 1 lingura de patrunjel proaspat tocat
  • sare si piper, dupa gust
  • 400 gr cremvursti
  • 400 gr aluat foietaj
  • 1 ou batut, pentru uns
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-rulouri cu cremvursti:

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.
Amesteca usturoiul apa rece.Scoate carnea din  cremvursti, indepartand pielita apoi amestec-o cu apa cu usturoi si asezoneaza cu sare si piper.
Ruleaza aluatul si taie-l in jumatate.Imparte compozitia de cremvursti in jumatate si pune fiecare jumatate pe bucatile de aluat foietaj, intinzand carnea pe lungime si lasand 1 cm margine.Periaza marginea de aluat cu ou batut si ruleaza aluatul.Taie din rulourile facute alte rulouri micute, astfel incat sa obti 20 de bucati.Aseaza rulourile pe o tava tapetata cu foaie de copt si da-le la copt 30-40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-rulouri cu cremvursti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Baghete crocante