Mini-clatite cu cocos, la cuptor

de _Alina_ in Dulciuri, 11 Iun 2012 | 6212 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 cana faina
  • 1 cana zahar brun
  • 50 g fulgi nuca de cocos
  • 1 ou
  • 1 albus
  • 1 lgt praf de copt
  • 3 lg ulei de palmier
  • 225 g iaurt
  • coaja de la 1/2 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-clatite cu cocos, la cuptor:

1. Amestecam faina cu praful de copt si cu zaharul brun. Adaugam oul si albusul, iaurtul, uleiul de palmier si fulgii de cocos si amestecam bine.

2. Lasati aluatul sa se odihneasca 30 min la temperatura camerei.

3. Tapetati o tava cu hartie de copt.

4. Puneti compozitia intr-un posh si formati cerculete cu diam. 7 cm pe hartia de copt.

5. Dati tava in cuptorul (preincalzit) la 190-200 °C  7-10 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-clatite cu cocos, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

_Alina_ 1

11.06.2012, 21:06

Simona

Mihaela11_jo 1

12.06.2012, 14:24

Foarte aromate si aspectuoase

bianca92 1

26.10.2013, 21:48

asta ajunge direct la favorite trebuie incercate cu proxima ocazie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert pasca fara aluat