Minipateuri cu carnati

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2016 | 7102 vizualizari

 

Tot din cele duse la Benga.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj (800g)
  • 400g carnati de Plescoi
  • 400g carnati semiafumati
  • 2 galbenusuri de ou
  • seminte susan
  • mac
Portii: 24
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minipateuri cu carnati:

Aluatul se lasa la decongelat, de preferat de pe o zi pe alta in frigider.

Se ia una din foi si se intinde pe blatul de lucru, infainat.

Carnatii trebuie alesi sa fie drepti.

Se taie capetele si se pun transversal pe foaie. Daca este mai scurt se completeaza cu o alta bucata.

Se ruleaza foaia peste carnat in asa fel incat sa se suprapuna circa 1 centimetru.

Se taie foaia transversal dupa carnat.

Se unge cu galbenus partea care urmeaza sa se suprapuna, se suprapune si se apasa bine sa se lipeasca.

Se taie sulul format in bucati de 1,5-2 centimetri. Prima taietura se face in locul unde am inadit carnatii.

Se pun toate bucatile intr-o tava tapetata cu hartie de copt la distanta una de alta.

Se ung cu galbenus si se presara jumatate cu susan si jumatate cu mac.

Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 25-30 minute.

Cand sunt rumenite frumos sunt gata.

Se scot si se lasa la racit.

Sunt foarte bune ca aperitiv.

Pofta Buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Minipateuri cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

MotanLaOale 1

29.03.2016, 13:09

Placut, placut

mena29 1

29.03.2016, 13:40

Catalina L 1

31.03.2016, 22:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu mărar și maioneză