Mini-pateuri cu cas

de lucy2002 in Aperitive / Garnituri, 28 Iun 2014 | 8581 vizualizari

 

Un aperitiv foarte bun si usor de facut!

 

INGREDIENTE

  • 800g aluat foietaj
  • 300g cas de oaie
  • doua fire ceapa verde
  • o legatura mica de marar
  • doua oua
  • sare
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-pateuri cu cas:

Tocam marunt ceapa , mararul si amestecam cu casul dat pe raztoarea mica, punem oul batut, potrivim de sare si amestecam foarte bine. Intindem foaia cu sucitorul iar cu ajutorul unui pahar decupam aluatul. Se cresteaza aluatul ca in imaginile de mai jos, se pune umplutura in mijloc , adunam fiecare petala formand trandafirasul .

Se pune in tava de copt tapetata cu hartie siliconata, se unge fiecare trandafiras cu ou batut si se da la cuptorul preincalzit pentru 20 minute. Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-pateuri cu cas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive festive