Minitarte mediteraneene

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 18 Iun 2016 | 5123 vizualizari

 

Am vazut la Simona si mi-a placut. Au iesit foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 275g foi de patiserie (LIDL)
  • Pentru umplutura de peste:
  • 160g sprot in sos tomat (conserva)
  • 60g masline verzi umplute cu ansoa (conserva)
  • 1 rosie
  • piper
  • sare
  • Pentru umplutura cu branza:
  • 150g branza telemea se oaie
  • 1 rosie
  • 50g masline negre
  • 2 linguri pasta de rosii
  • piper
  • Pentru uns:
  • 1 galbenus de ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minitarte mediteraneene:

Se desface foaia de aluat si se imparte in 4 bucati egale.

Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se traseaza cu un cutit pe marginea fiecarui dreptunghi o linie la 5 mm de la margine dar nu pana jos.

Pentru cele cu peste:

Se ung doua dreptunghiuri cu sosul din conserva.

Se pun felii subtiri de rosii.

Deasupra se pun pestii si maslinele.

Se presara cu sare si piper.

Pentru cele cu branza:

Se intinde pasta de rosii pe doua dreptunghiuri.

Se pun felii subtiri de rosii.

Se pune deasupra un strat de branza rasa si maslinele.

Se ung marginile minitartelor cu galbenus de ou.

Se introduc in cuptorul preincalzit pentru 25-30 minute.

Cand sunt rumenite frumos sunt gata.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Minitarte mediteraneene" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi prajiti pentru barbati neindemanatici. La femei