Mititei din peste cu blenderul Oster

de AlexTeacher in Peste, 23 Mar 2015 | 6524 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • File de somn – 2 file-uri
  • Boia dulce – 2 lingurite
  • Usturoi pudra – 2 lingurite
  • Bicarbonat de sodiu – 1 lingurita rasa
  • Piper negru – 1 varf de cutit
  • Pasta Wassabi – 1 lingurita
  • Ulei aromat – 3 linguri
  • Cuburi de gheata – 2 buc
  • Sare – dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mititei din peste cu blenderul Oster:

Curatati si tocati pestele marunt; Asezonati-l cu condimentele;

Adaugati gheata in blenderul performant Oster Reversible, peste care puneti pestele condimentat;

Adaugati Wassabi si ulei aromat;

Blendati in Oster Reversible pana obtineti o pasta omogena – amestecati in ambele sensuri daca cumva vi se blocheaza pestele in acesta;

Lasati-l la frigider pentru 2-3 ore, acoperit de o folie de plastic;

Umeziti-va mainile si modelati carnea in mititei de dimensiune potrivita;

Incingeti o tigaie grill, adaugati o lingurita de ulei, si apoi puneti micii in aceasta;

Lasati-i circa 2-3 minute pe fiecare parte;

Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mititei din peste cu blenderul Oster" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (21)

Lau 1

25.03.2015, 20:36

jolygina 1

26.03.2015, 00:04

bettyC 1

02.04.2015, 18:39

wow cum arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]