Monte Bianco (desert din castane)

de Irina in Dulciuri, 12 Dec 2012 | 5022 vizualizari

 

Un desert simplu, reteta de castane Monte Bianco este o nebunie...

 

INGREDIENTE

  • 800 g castane
  • 1 l lapte
  • 300 g zahar
  • esenta de vanilie
  • 300 ml smantana
  • 10 g pudra de cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Monte Bianco (desert din castane):

Puneti castanele decojite, laptele si zaharul in vasul Zepter de 2,2 ml. Aprindeti aragazul la treapta medie si dati in fiert. 

Reduceti caldura si fierbeti cu capac 20-25 minute, pana ce castanele se inmoaie.

Scurgeti laptele, daca este necesar.

Mixati castanele cu MixSy(VG-022-K), turnati-le in cupele de sampanie Baron (LS-163-12). Amestecati smantana cu putina esenta de vanilie. 

Acoperiti piureul de castane cu frisca si Montebianco este gata.

Se pastreaza la rece.

Se pudreaza cu cacao si se serveste.

Reteta advertorial Zepter.

Daca ti-a placut reteta noastra "Monte Bianco (desert din castane)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (34)

babi5 1

10.06.2013, 20:48

Krystyan Trendy 1

15.12.2013, 11:45

ce deliciu!

bianca92 1

06.03.2014, 20:39

mama mama ce bunatate avem noi aici

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake in vas Zepter