Mousse de castravete cu somon afumat

de Sylvia in Somon, 12 Feb 2012 | 5484 vizualizari

 

Anul acesta am avut ocazia sa am pentru sarbatorile de iarna somon afumat facut de restaurantul unde fac eu stagiul http://www.latabledarthur.fr/ ” La table d’Atrhur R “ si am simtit pentru prima oara diferenta intre un somon afumat cumparat si cel facut intr-o afumatoare artizanala…nici nu prea exista comparatii, m-am indragostit de somonul acesta :

 

INGREDIENTE

  • castravete curatat,
  • iaurt gras nature,
  • putina zeama de lamaie,
  • sare, piper alb,
  • marar verde,
  • putina menta si cubuletze de somon afumat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse de castravete cu somon afumat:

Somonul afumat este extrem de gras asa ca il prefer servit in combinatii legere care sa ii puna in valoare gustul si aroma dar sa ii dea un plus de lejeritate. Reteta care o propun o servim si la restaurant si este foarte apreciata.

 Preparare: se mixeaza castravetele curatat cu sare si piper.

 Adaugam iaurt gras cam in aceasi cantitate cu castravetele, mixam in continuare si asezonam la final cu marar verde si putina menta si zeama de lamaie . Deasupra se presara cuburi de somon afumat si se serveste cu paine prajita, este o minunatie , va doresc pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse de castravete cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Plăcintă cu smochine și brânză Camembert - Combinația care te va cuceri prin gust și aromă