Mozzarella pane.

de lilik in Aperitive / Garnituri, 13 Oct 2012 | 13001 vizualizari

 

Simplu de pregatit si fff gustos..

 

INGREDIENTE

  • 300 gr mozzarella
  • 2 oua
  • 1 lingura parmezan ras
  • sare,piper
  • pesmet
  • faina de grau dur
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mozzarella pane.:

Punem mozzarella sa se scurga 1-2 ore,apoi taiem felii cat degetul(daca sunt mozzarelle rotunde de 100 gr taiati-le in 2).

Intr-o farfurie adanca batem ouale cu sare si piper dupa gust,iar la sfarsit adaugam parmezanul ras.

Faina si pesmetul le punem in 2 farfurii separate.

Luam cate o felie de mozzarella,o trecem prin faina,apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet,dupa care mai trecem o data prin ou si inca  o data  prin pesmet.

Procedam astfel cu toate feliile de mozzarella,dupa care le prajim in ulei incins pe ambele parti(pana se rumenesc frumos),dupa care le scoatem pe hartie absorbanta.

Se servesc calde..

Daca ti-a placut reteta noastra "Mozzarella pane." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Byron