Mucenici

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 11 Mar 2015 | 3842 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 litri apa;
  • 500 g zahar;
  • 300 g nuci maruntite;
  • esenta de rom si scortisoara, dupa gust;
  • doua siraguri de covrigi mucenici (200 de bucati).
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mucenici:

Se pune apa la fiert impreuna cu zaharul, iar dupa ce clocotesc se adauga nucile, esenta si scortisoara.

Se mai fierb circa 10 minute, dupa care se iau de pe foc, se adauga covrigii si se acopera cu un capac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mucenici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert mucenici muntenesti