Muffins cappuccino

de Julie in Prajituri, 3 Sep 2010 | 4598 vizualizari

 

Un desert decadent, numai bun langa o ceasca de cafea.

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 5 oua,
  • 1 cana zahar,
  • 100 ml smantana,
  • 100 g unt,
  • 2 linguri cacao,
  • 1 lingura praf instant de cappuccino,
  • 1 praf de copt,
  • 1 cana faina.
  • Pentru umplutura:
  • 100 g ciocolata cu crema cappuccino
  • Pentru crema decor:
  • 200 g frisca lichida,
  • 100 g ciocolata cu crema cappuccino
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cappuccino:

Se mixeaza ouale cu zaharul ,se adauga smantana, untul topit si faina amestecata cu praful de copt,cacaua si praful de cappuccino. Se umplu formele de briose cu aluat si se pun deasupra bucati din ciocolata cu crema de cappuccino.Se coc 15-20 min. in cuptorul deja fierbinte.

Crema:

Se pune frisca lichida intr-un vas si se aduce la temperatura de fierbere. Se opreste focul , se adauga ciocolata rupta in bucati mici si se amesteca pana se dizolva complet. Se da la rece cel putin 4 ore. Se mixeaza apoi pana isi dubleaza volumul.

Se lasa briosele sa se raceasca si se decoreaza cu crema de cappuccino.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cappuccino" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu nuca de cocos (fara gluten, oua, lactate)