Muffins umplute cu gem de mure

de Mitinita in Prajituri, 24 Iul 2012 | 4283 vizualizari

 

Tot am vazut reteta pe siteurile straine,mi-a placut ideea si am sa le fac mai des,mai ales ptr pachetel la scoala.

 

INGREDIENTE

  • 125 gr zahar
  • 3 lingurite praf de copt
  • 50 ml ulei
  • 200 ml frisca lichida
  • 250 gr faina
  • 2 oua
  • 1/2 lingurita sare
  • 12 lingurite gem de mure
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins umplute cu gem de mure:

Se cerne faina,se adauga zaharul,sarea si praful de copt.

Separat intr-un bol,se amesteca uleiul,frisca lichida si ouale,apoi se adauga amestecului de faina.

Se amesteca usor, chiar numai cat sa se incorporeze faina,daca amestecati vartos briosele nu vor mai fi fragede.

Se pune hartia ptr briose in tava sau se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina.

Se adauga cate o lingura de compozitie in forma de briose,iar peste punem o lingurita de gem de mure. Acoperim gemul cu compozitia si dam tava la cuptorul preincalzit,cam 25 de minute.

Se lasa sa se raceasca si se servesc cu cafea,ceai sau lapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins umplute cu gem de mure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajiturele cu fulgi de ovaz si stafide