Muraturi asortate la butoi

de Sidy in Muraturi, 29 Oct 2010 | 19479 vizualizari

COMENTARII (15)

Ina 1

29.10.2010, 09:38

Ce-mi place prima poza!!!!

silvi0ara 1

29.10.2010, 09:52

Ai pus la butoi nu?inseamna ca trimiti si la pachet?

Bucataras Medi 1

29.10.2010, 09:58

Silvioara, pai la cat a pus trebuie sa trimita si la pachet...............

giuliana 1

29.10.2010, 10:11

arata bine poza si cred ca si muraturile suntfoarte bune

Sylvia 1

29.10.2010, 10:23

Asa ies cele mai bune, la butoi super arata

Rocsi 1

29.10.2010, 11:07

cat de bine arata

lia maria 1

29.10.2010, 11:14

pai daca tot ai pus un butoine dai si nouanu?

Corinuta 1

29.10.2010, 12:01

mamas,mama,ce bunatate!imi place conopida murata

La Ancuta 1

29.10.2010, 12:21

sunt preferatele mele

sabiradu 1

29.10.2010, 14:37

sunt exceptionaleee ,am si eu o reteta asemanatoare de muraturi si azi am paapt la bunica o ciorbita de fasole care a mers de minunte,felicitari Sidy arata supeeer

kamy 1

29.10.2010, 15:45

super...si eu am pus un butoi de 35 dar nu m-am gandit ca pot adauga si dupa la mine lipseste conopida,dar am pus pepeni rosii mici 5f

diaconta 1

29.10.2010, 17:42

ce bogatie la tine-n bucatarie Sidy

mena29 1

29.10.2010, 21:02

ce frumos

Sidy 1

30.10.2010, 08:50

Fetele mele dragi, va dau cu cea mai mare placere, la toate Poftiti

nadina73 1

31.10.2010, 20:52

superm 5 f asa pun si parintii mei,sant grozeve mauraturile astea la noi le mai zice si ciolomada

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida cu sfecla rosie, hrean si chimen