Musaca

de Corinuta in Mancaruri cu carne, 21 Mar 2011 | 5758 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 500 g carne tocata 
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 100 ml vin
  • 300 ml pasta de tomate
  • 1 lingurita maghiran
  • 1 lingurita unt
  • sare,piper macinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca:

Se spala bine cartofii si se pun la fiert in apa cu sare.

Se curata ceapa si se toaca marunt, apoi se caleste in ulei pana se inmoaie. Se adauga carnea tocata si se calesc impreuna amestecand usor pana scade zeama lasata de carne. Se adauga vinul, se condimenteaza cu maghiran, sare si piper si se mai lasa sa fiarba pana scade vinul.

Se unge cu unt o tava termorezistenta si se porneste cuptorul.

Dupa ce au fiert cartofii se curata si se taie felii. Se aseaza in tava alternativ un rand de cartofi si unul de carne, peste ultimul strat de cartofi se pune pasta de tomate si se da la cuptor pentru aprox. 30 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]