Musaca cu carne de pui si cascaval

de Alexandra Burz in Pui, 3 Mar 2014 | 8748 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 500 gr carne tocata de pui
  • 2 cepe mari
  • 2 catei de usturoi
  • 200 gr cascaval
  • 3 oua
  • 200 ml smantana grasa
  • sare
  • piper
  • ulei
  • boia de ardei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu carne de pui si cascaval:

Fierbem cartofii in coaja.

Ceapa o tocam marunt si o punem la calit in putin ulei.

Cand devine cristalina, adaugam carnea tocata, si usturoiul pisat.

Lasam sa se caleasca impreuna pentru aproximativ 15 minute.

Cand s-au fiert cartofii, ii decojim si ii taiem rondele de aproximativ 2 cm.

Asezam frumos intr-o tava de yena un rand cartofi, asezonati cu sare, piper si boia de ardei.

Punem amestec calit.

Iar cartofi asezonati, iar amestec si deasupra din nou cartofi.

Batem ouale ca pentru omleta, adaugam smantana si punem peste cartofi in tava.

Acoperim suprafata cu cascaval felii sau ras dupa preferinta.

Dam la cuptor pentru 30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu carne de pui si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]