Musaca cu cartofi si carne

de pana_luminita in Porc, 21 Dec 2009 | 224143 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc tocata
  • o ceapa
  • ulei 30 ml
  • sare
  • piper
  • pasta de tomate 3 linguri
  • smantana
  • 2 oua
  • cascaval
  • 4 - 5 cartofi mari (depinde de vas)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu cartofi si carne:

   Tocam ceapa si o prajim in ulei, se adauga carnea, sarea, piperul si pasta de tomate ( sau suc de rosii) si se fierb pana scade complet lichidul. Cartofii se fierb in coaja. Se curata si se taie felii rotunde si se asaza intr-un vas, alternand un rand de cartofi cu unul de carne( ultimul rand sa fie de cartofi). Se bat cele 2 oua si se adauga deasupra. Se intinde si smantana, pe toata suprafata. Vasul se introduce in cuptor si se coace pana se rumeneste frumos, circa 45 de minute.

Radem cascaval si presaram la final peste musaca .

VEZI si alte retete de MUSACA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu cartofi si carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

ieri la 22:24

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

Biscuiți brownie - Gustul delicios care te cucerește

pe 11.12 la 10:46

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]