Musaca de cartofi

de Bucataria_Portocalie in Mancaruri cu carne, 18 Ian 2010 | 17420 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • •1 kg carne tocata porc sau amestec
  • •1 kg cartofi
  • •1 ou
  • •200 ml suc rosii
  • •cascaval ras (optional)
  • •sare, piper usturoi
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi:

Inabusim carnea de porc in putin ulei si cand este aproape gata adaugam sucul de rosii. Condimentam cu sare, piper si 2, 3 catei de usturoi. Mai lasam cam 10 min la foc mic. Cand este gata si s-a racit compozitia punem un ou batut.

Curatam cartofii, ii taiem rondele si-i punem la prajit.

Intr-un vas de yena dupa ce-l ungem cu ulei punem un start de cartofi, un strat de carne si repetam operatiunea pana ni se termina compozitia, avand grija sa fie ultimul strat de cartofi. Optional punem deasupra cascaval ras. Daca nu folosim cascaval adaugam suc de rosii peste ultimul strat de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Nicolae 1

19.01.2010, 11:32

fluturas 1

20.03.2010, 20:37

e una din preferatele mele musacaua de cartofi!

gaby_duceag 1

25.03.2010, 12:54

eu o fac mereu cu cartofii piure

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de musaca de cartofi cu carne, un preparat gustos