Musaca de cartofi

de Bucataria_Portocalie in Mancaruri cu carne, 18 Ian 2010 | 17575 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • •1 kg carne tocata porc sau amestec
  • •1 kg cartofi
  • •1 ou
  • •200 ml suc rosii
  • •cascaval ras (optional)
  • •sare, piper usturoi
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi:

Inabusim carnea de porc in putin ulei si cand este aproape gata adaugam sucul de rosii. Condimentam cu sare, piper si 2, 3 catei de usturoi. Mai lasam cam 10 min la foc mic. Cand este gata si s-a racit compozitia punem un ou batut.

Curatam cartofii, ii taiem rondele si-i punem la prajit.

Intr-un vas de yena dupa ce-l ungem cu ulei punem un start de cartofi, un strat de carne si repetam operatiunea pana ni se termina compozitia, avand grija sa fie ultimul strat de cartofi. Optional punem deasupra cascaval ras. Daca nu folosim cascaval adaugam suc de rosii peste ultimul strat de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca