Musaca de cartofi

de Ubulika in Porc, 23 Aug 2012 | 4268 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 carne tocata
  • 1 ceapa
  • ardei gras
  • sare,piper,boia
  • usturoi 1 catel
  • bulion
  • 8 cartofi
  • 1 ou
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi:

Se pregatesc cartofii, se spala si se pun intregi la fiert. Cand sunt gata ii lasam la racit dupa care ii taiem rondele.

Se toaca marunt ceapa si se pune la calit. Punem peste si ardeiul, lasam sa prinda putina culoare, apoi carnea tocata  si condimentele. Cand si-a schimbat culoarea, cam zece minute, tragem deoparte si lasam la racit. Punem oul, patrunjelul si usturoiul. Pregatim o tava unsa cu putin ulei, apa si bulion.

Punem un strat de cartofi, unul de carne tocata, continuam asa pana ultimul strat e de cartofi. Facem un amestec de apa cu bulion si turnam peste. Se poate pune putin ardei tocat deasupra pentru un strop de culoare. Se lasa la cuptor la foc mediu aprox 20 minute.

Se decoreaza dupa imaginatie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi