Musaca taraneasca

de MIMI in Mancaruri cu carne, 14 Dec 2009 | 27148 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 GR CASCAVAL
  • 6 CARTOFI POTRIVITI
  • 300 GR KAIZER
  • 300 ML LAPTE
  • 300 TELEMEA DE VACA
  • 3 CARNACIORI SEMIAFUMATI
  • 4 OUA
  • 50 GR DE UNT
  • 1 LEG.MARAR VERDE
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca taraneasca:

Se fierb putin cartofi in coaja dupa care se curata si se taie rondele.Separat se sfarama telemeau care se amesteca cu o parte din cascaval,cele 4 oua si legatura de marar verde tocat fin.Se taie cubulete kaizerul si carnaciorii.Se unge tava cu unt dupa care se pune un rand de cartofi se pune o parte din compozitia de mai sus ,adaugam kaizerul si carnaciorii,si repetam operatia inca o data.La sfrasit se pune laptele si se baga la cuptor pt circa 35 minute.Cand este aproape gata se pune cascavalul ramas si se mai lasa 5 minute .Se servete calda si cu un pahar de vin alb rece. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca taraneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de musaca cu carne tocata si piure de cartofi