Musaca vegetariana

de cismaru_nicoleta in Aperitive / Garnituri, 26 Feb 2011 | 4965 vizualizari

 

Pai nu am stiut ce denumire sa-i dau pt ca nu imi place denumirea de "sufleu"

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei rosu
  •  ardei galben(eu am primit portocaliu)
  • o telina
  • o conopida
  • o gulie
  • 3-4 rosii
  • 2 oua
  • 100 gr smantana
  • 100 gr parmezan ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca vegetariana:

Am spalat,curatat si taiat cubulete toate legumele si le-am copt intr-o tigaie teflon cateva minute.Apoi am presarat peste ele o lingurita ulei de dovleac,le-am mai lasat un pic la calit dupa care le-am asezat intr-o oala termorezistenta tapata cu ulei si pesmet.

Smantana am amestecat-o cu ouale, cu condimentele si cu parmezanul,am pus-o peste legume,am omogenizat si am dat la cuptor cca 20 min..

Am papat cu sandwich din cartof natur si chifteluta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca vegetariana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

ieri la 09:41

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv mini ardei umpluti cu branza