Muschi de porc in sos la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Porc, 25 Ian 2012 | 17045 vizualizari

 

Foarte bun si usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • o bucata muschi de porc de cca 1 kg
  • 4 linguri tocana de legume/ bulion de casa/suc de rosii
  • sare
  • piper alb
  • boia dulce
  • 1 capatana usturoi
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 50 ml vin rosu
  • busuioc uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc in sos la cuptor:

Spalam carnea, dupa care o taiem feli de cca 2 cm grosime.

O condimentam cu sare, piper, boia si busuioc uscat si o lasam la rece 30 de minute.

Ungem o tava termorezistenta cu cele 2 linguri de ulei, asezam bucatile de muschi, peste care vom pune tocana de legume amestecata cu apa, completam cu apa pana acoperim carnea.

Dam la cuptorul preincalzit pentru cca 45 de minute la foc mediu.

Inainte cu 15 minute de a scoate tava din cuptor adaugam vinul si usturoiul pisat.

Noi am servit alaturi de un pilaf de orez si o salata verde.

Pofta buna!!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc in sos la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]