Muschi de porc marinat la gratar

de ionix in Porc, 27 Ian 2010 | 9680 vizualizari

 

il fac marinat pentru ca simplu, pe gratarul de la aragaz, n-ar avea niciun gust....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg muschi de porc
  • circa 5 linguri cu mustar 
  • 2 linguri cu unt moale
  • cimbru uscat 
  • oregano uscat
  • pudra de chili
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc marinat la gratar:

 

Se face o pasta amestecand mustarul cu untul moale. 

Se amesteca  pentru  a se incorpora bine.

Apoi se pune cimbrul, oregano, pudra de chili si sare, dupa gust. Cu sosul acesta vom unge carnea.

Muschiul de porc se taie felii si se las in putin apa rece cu sare, circa 10 minute.

Dupa aceea, se ia bucata cu bucata,  se acopera cu folie alimentara de plastic si se bate cu un ciocan de bucatarie.

Folia alimentara se pune pentru a nu se rupe fasii carnea.

Apoi, se ia bucata cu bucata si se unge cu sosul facut din mustar. Bucatile se pun una peste alta intr-un bol, se acopera cu folie alimentara bolul si se da la frigider.

Se lasa la frigider circa 4-5 ore iar apoi punem pe gratar.

Noi am mancat alaturi de soteul de legume.

 

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc marinat la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

gaby_duceag 1

28.01.2010, 18:53

ionix 1

28.01.2010, 18:55

mai, nu rade... ca poate asa trec si eu ca am 15-16 ani... wohoo

ANCA 1

28.01.2010, 20:26

mor aici!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale