Muschiulet de porc in aluat foietaj

de Catalina L in Porc, 8 Dec 2018 | 9047 vizualizari

 

Dupa reteta de Branza alsaciana- Bibeleskaes, va propun o reteta de muschiulet de porc cu aceasta branza delicioasa si invelit in aluat foietaj.
Rezultatul este minunat, carnea este frageda si delicioasa.
https://www.blogulluicatalina.com/2018/11/muschiulet-de-porc-in-aluat-foietaj.html

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc de calitate
  • 1 aluat foietaj dreptunghiular
  • 2 linguri ulei
  • 8-10 felii de jambon uscat afumat
  • 250 g de branza de casa Bibeleskaes
  • 2 linguri de arapagic taiat marunt
  • 1 ceapa salota maruntita
  • 1 catel de ustturoi maruntit
  • sare, piper, paprika afumata
  • pentru uns:
  • 1 gallbenus de ou si o lingura de lapte
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc in aluat foietaj:

Incalziti cuptorul la 180°C.

Intr-o tigaie mare, rumeniti muschiuletul bine pe toate partile in uleiul incins.

Puneti sare, piper si paprika.

Scoateti si lasati sa se raceasca.

Desfaceti aluatul pe placa acoperita cu hartie de copt.

Puneti feliile de jambon pe toata suprafata. Asezati branza deasupra.

Plasati muschiuletul. Presarati ceapa, usturoiul si arapagicul deasupra.

Pliati aluatul si inrobati muschiuletul in el. Sudati capetele si intoarceti-l cu partea neteda deasupra.

Cu un penson ungeti aluatul cu galbenusul amestecat cu laptele.

Decorati cu un cutit si dati la cuptor timp de 40 de minute.

Lasati sa se raceasca un pic si taiati-l felii.

Serviti cu cartofi, legume, salata verde....

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc in aluat foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet umplut