Muschiulet de porc in aluat foietaj

de Catalina L in Porc, 8 Dec 2018 | 9269 vizualizari

 

Dupa reteta de Branza alsaciana- Bibeleskaes, va propun o reteta de muschiulet de porc cu aceasta branza delicioasa si invelit in aluat foietaj.
Rezultatul este minunat, carnea este frageda si delicioasa.
https://www.blogulluicatalina.com/2018/11/muschiulet-de-porc-in-aluat-foietaj.html

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc de calitate
  • 1 aluat foietaj dreptunghiular
  • 2 linguri ulei
  • 8-10 felii de jambon uscat afumat
  • 250 g de branza de casa Bibeleskaes
  • 2 linguri de arapagic taiat marunt
  • 1 ceapa salota maruntita
  • 1 catel de ustturoi maruntit
  • sare, piper, paprika afumata
  • pentru uns:
  • 1 gallbenus de ou si o lingura de lapte
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc in aluat foietaj:

Incalziti cuptorul la 180°C.

Intr-o tigaie mare, rumeniti muschiuletul bine pe toate partile in uleiul incins.

Puneti sare, piper si paprika.

Scoateti si lasati sa se raceasca.

Desfaceti aluatul pe placa acoperita cu hartie de copt.

Puneti feliile de jambon pe toata suprafata. Asezati branza deasupra.

Plasati muschiuletul. Presarati ceapa, usturoiul si arapagicul deasupra.

Pliati aluatul si inrobati muschiuletul in el. Sudati capetele si intoarceti-l cu partea neteda deasupra.

Cu un penson ungeti aluatul cu galbenusul amestecat cu laptele.

Decorati cu un cutit si dati la cuptor timp de 40 de minute.

Lasati sa se raceasca un pic si taiati-l felii.

Serviti cu cartofi, legume, salata verde....

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc in aluat foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc umplut cu ciuperci si invelit in bacon