Muschiulet de porc in crusta de piper

de Miha in Porc, 27 Dec 2009 | 8304 vizualizari

 

Muschiuletul de porc spalat si curatat de pielita se condimenteaza dupa gust, se pune intr-un vas si se acopera cu vin. Se acopera vasul si se da la frigider pentru cateva ore.

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc
  • 50 g piper mozaic
  • sare
  • boia de ardei
  • usturoi
  • cimbru
  • vin alb
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc in crusta de piper:

Muschiuletul de porc spalat si curatat de pielita se condimenteaza dupa gust, se pune intr-un vas si se acopera cu vin. Se acopera vasul si se da la frigider pentru cateva ore.

Pe o folie de aluminiu se pune piperul in strat, apoi tavalim muschiuletul, acoperindu-l bine pe toate partile.

Se pune intr-o tava si se da la cuptor la foc mic, pana se rumeneste.

Se serveste cu garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc in crusta de piper" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Bucataras Dragos 1

29.12.2009, 22:21

Miha noi numa de muschiuletu tau nu vorbim gaby... gaby.... gaby... geniu ce sa mai...

Miha 1

29.12.2009, 22:39

Da' chiar asa...ia va rog fromos sa comentati regulamentar la subiect... Si nu care cumva sa miscati in front.

Bucataras Dragos 1

29.12.2009, 22:42

bine ca de data asta nu ne pune la colt

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]